Elarbete i förvaringsutrymmena

Hej grannar,

På måndag ska elarbete utföras i förvaringsutrymmena mellan port 50 och 52. Elektrikern behöver komma in i förråden för att fixa med elen och behöver då nycklar, eller att ni kan komma förbi och öppna.
Om du inte märkt ditt lagringsutrymme än, vänligen kontakta styrelsen så snart som möjligt via e-post till styrelsen@kogaren1.se !

Om ni vill flytta på något innan ni lämnar ut nyckeln och inte hinner det innan måndag så får vi flytta fram eljobbet, vi förstår det i så fall då detta kommer hastigt inpå, men oavsett behöver ni märka upp era förrådsutrymmen.

Frågor angående eldragningen ring Marcus på 073-982 76 75. Ni kan även kontakta honom direkt gällande åtkomst till förråden.

Tack,
Styrelsen

Kallelse till Årsstämma 2020

När: Tisdag 8:e december kl 19.00

Var: Online / begränsade platser i tvättstugan

Hur: Skriv in länken meet.google.com/mzs-eakz-giy i din webbläsare och gå med i mötet alternativt kontakt styrelsen för fysisk medverkan.

Här hittar du Kallelse, Årsredovisning samt Förslag till stadgeändring

Framflyttad stämma

Kära medlemmar,

Den årliga stämman var utsatt att hållas Onsdag 25e November. Pandemin som drabbat många i år har även drabbat vår revisor. Revisorn är på bättringsvägen men vi kommer att behöva skjuta upp stämman en vecka eller två tills styrelsen fått alla dokument som behövs skickas ut.

Vi tackar för förståelsen,

Mvh
Styrelsen Kogaren 1 

Skanskvarnsskolan, mer bergschakt

Hej alla medlemmar!

Gällande bygget på Skanskvarnsskolan fick vi denna information tidigare idag från byggledaren:

”Det kommer tyvärr fram mer och mer berg när vi schaktar. Bedömning som gjordes utifrån de provhål som togs förra året är felaktig. Detta innebär tyvärr mer borrning och sprängning en tid framöver. “

Har ni specifika frågor gällande detta är ni mer än varmt välkomna att kontakta Thomas Sandin, byggledare på nedan kontaktuppgifter:

Thomas Sandin
Coordia Consult AB
070 590 10 01
thomas.sandin@coordia.se

Vänligen,

Styrelsen

Skanskvarnskolan, inför sprängningar torsdag

Hej!

Nu pågår besiktningar av er fastighet invändigt inför de sprängningar som ska utföras inom 50m med start på torsdag. De sista besiktningarna sker imorgon onsdag. För er som inte svarat eller inte sett informationen finns det fortfarande tid imorgon att göra detta.

Kontakta i så fall Alexander Nielsen (besiktningsman) på 0733 93 86 38 och boka tid.

På torsdag 13/8 ca kl 0800 sker den första sprängningen.

Har ni frågor så är ni välkomna att kontakta antingen
Thomas Sandin, projektledare SISAB, 070 590 10 01
Ricard Larsson, byggledare SISAB, 070 319 43 44
Jonas Ventzén, bitr platschef Arcona, 0702 71 52 50